Pawfect Hundepasning

Tryg og kompetent hundepasning i fantastiske omgivelser!

Hos Pawfect Dog tilbyder vi privat hundepasning i vores eget hjem, hvor du trygt kan slappe af imens din hund er hos os.
Vi passer på din hund, som var det vores egen og vi sætter os grundigt ind i den enkelte hund og dens behov, herunder race, allergier m.m. Hundene bor sammen med os og er en del af vores dagligdag og de bliver ikke efterladt alene hjemme. 

Vi holder til på Sjælland ved Køge og bor i hus på landet med en dejlig skøn have, som hundene kan hygge sig i. Derudover bor vi lige ned til skov og strand og beliggenheden er derfor i top! Under pasningen tilbyder vi også træning mod et ekstra gebyr, så hvis I ønsker at få en velstimuleret og trænet hund med hjem, har I alletiders mulighed her!

Vi har selv en Dansk Svensk Gårdhund, som hedder Aya. For at være 100% sikker på, at hundene kan sammen og at det bliver en succes, skal nye pasningshunde altid mødes med Aya først. 

Nedenfor kan ses billeder og korte racebeskrivelser af en masse skønne hunde. Der vil løbende blive tilføjet flere og findes din race ikke, så tøv endelig ikke med at kontakte os! 
Vi har masser af baggrundsviden og erfaring, så du kan du trygt efterlade din hund hos os.

Need to know

 • Hunden skal være vaccineret indenfor de sidste 3 år
 • Hunden skal have udvidet ansvarsforsikring hvis der ønskes træning under pasning
 • Hunden må ikke være syg under pasning og sygdom skal altid meddeles 
 • Nye hunde i pasning skal altid mødes med Aya først
 • Ved nye hunde og ønske om længere varende pasning, skal der altid bookes en prøvepasning med overnatning først
 • Faste pasningshunde har førsteret på højsæsoner 
 • Vores retningslinjer skal følges til enhver tid
 • Pasning betales altid før pasningen ved booking  
 • Ejer står for alle udgifter såsom mad, snacks, dyrlæge osv.

Sådan bookes hundepasning

Der er pt. lukket for nye pasningshunde da Sabina har travlt på uddannelsen som hundeadfærdsspecialist, kurser, træning og meget mere. 
Hunde der går til træning hos Pawfect Dog eller hunde som allerede er blevet godkendt til pasningshunde hos os (efter 6 mdr. kræves der et nyt møde), kan dog stadig fortsat kontakte os.

Ved ønske om hundepasning, bedes I sende os en mail på: info@pawfectdog.dk eller kontakte os via vores Facebook side ved at trykke på knappen “Book Hundepasning”. 
I bedes oplyse hundens navn, alder, køn og race samt hvornår I ønsker pasning og evt. hvor I er fra. Hvis I har en han, så bedes I også oplyse om han er intakt eller kastreret. 

Priser

 • 1 Hund pr. dag (max 8 timers pasning): 300 kr. 
 • 2 Hunde pr. dag (max 8 timers pasning): 500 kr. 
 • 1 Hund pr. døgn: 400 kr.
 • 2 Hunde pr. døgn: 600 kr. 
 • Tillæg for den 3 Hund eller flere: 200 kr. pr. hund
 • Tillæg for træning under pasning: 100 kr. pr. dag
 • Første pasningsmøde/match møde: 150 kr. 
 • Mulighed for rabat ved længere varende pasning samt ved fast pasning

Pawfect Hundeleksikon

Dansk Svensk Gårdhund

En gårdhund er en allround ”gårdarbejder”, og den er gennem tiden blevet kaldt for ”den fattige bondes hjælper”. 

Det er en intelligent og meget aktiv hund, som elsker, at der hele tiden sker noget, men på trods af det, er de også rolige hyggehunde indenfor hvis stimuleret hensigtsmæssigt korrekt. 

En gårdhund er både i stand til at arbejde selvstændigt samt i samarbejde med mennesker. Gårdhunden er også en fysisk stærk og hurtig hund, der ydermere er meget udholdende.

West Highland White Terrier

En West Highland White Terrier, også kendt som “Westie” er en grav- og rottehund, der oprindeligt blev brugt til at bekæmpe skadedyr på gårdene.

Det er en race som både er i stand til at arbejde selvstændigt og i samarbejde med mennesker. De er ekstremt modige, udholdende og opmærksomme på sine omgivelser.

De har et livligt og aktivt temperament, er ekstremt gode problemløsere og de har meget let til gøen. De vil gerne snuse til alt, kan have tendens til ressource forsvar og har følsomme forpoter.

Beagle

En beagle er en meget gammel jagthunde race som blev brugt til at forfølge spor efter klovvildt, harer eller rovvildt med deres stakato-gøen. 

Det er hunde som har en meget stor jagt interesse, en ekstremt god snude og de elsker derfor at snuse i jorden. 

En beagle har et roligt temperament og er både selvstændige og samarbejdsvillige. 
Racen er desuden meget sociale, har brug for meget fysisk motion og de er vedholdende (ofte kendt som stædighed).