Online Kurser og Webinarer

Den Bedste Start

Mindsk risikoen for udfordringer
Den bedste start er et online kursus for dig som har en hvalp og ønsker at give din hvalp og dig den absolut bedste start på livet sammen.

Alene Hjemme

Få succes med Alene Hjemme træningen
Dette grundige kursus er til dig, som ønsker at lære din hvalp at være alene hjemme eller dig som har en hund med alene hjemme udfordringer. 

Dog Parkour

Styrketræning og leg på den fede måde!
Dette online kursus i Dog Parkour giver dig en god start, så du kan komme godt igang med denne utrolig givende og sjove træningsform. 

Min hund hopper op

Ja tak til en opdragen hund
Kurset lærer dig gennem positiv forstærkning helt uden at sige nej til din hund, hvordan du opnår en hund der ikke hopper op. 

De 7 BEDSTE øvelser

Træning og indlæring foregår hele tiden
Dette kursus giver dig de 7 absolut bedste øvelser på en nem og overskuelig måde, hvor du b.la. kan lære din hund at vælge omgivelserne fra.

Webinarer

Udvid din viden om hundenes fantastiske univers
Her finder du vores webinarer.
Nemt og bekvemt hjemme fra din egen stue eller hvor du end måtte opholde dig.  

Online kurser

Ovenfor kan ses vores nuværende online kurser, som er tilrettelagt så de er overskuelige og forståelige og med lige præcis det indhold, som er med til at skabe en Pawfect Dog.  
Der vil på sigt blive tilføjet flere brugbare online kurser og dem vi pt. har, er et samarbejde med Fjeldsø, som har udviklet de nuværende brugbare kurser. 

Webinarer

Da vi gerne vil hjælpe så mange som muligt, vil der også løbende være mulighed for at deltage i webinarer, hvor man nemt og bekvemt kan deltage lige meget, hvor man opholder sig, så længe man har adgang til en PC med internet. 
Webinarerne vil også blive optaget, så man kan se dem efterfølgende, såfremt man har brug for dette eller ikke kan deltage på det givne tidspunkt og dag, da vores mål er, at vi gerne vil gøre det nemt, forståeligt og overskueligt samt tilgængeligt for alle. 

Webinarer og Online Kurser vil desuden blive annonceret i vores online nyhedsbrev (YouTube.com) samt på Facebook. Linket kan findes i toppen eller bunden af hjemmesiden.