Handelsbetingelser

Hvem

Pawfect Dog

Løvsangervej 27

4671 Strøby

info@pawfectdog.dk

CVR: 43374648

Betaling

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms. 
Det er muligt at betale med Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. 

Pawfect Dog har ikke mulighed for at se jeres kort oplysninger, da de beskyttes ved at være krypterede. Dette foregår gennem NETS og det er kun dem og jer, som har adgang til kortoplysningerne.  

Købsguide

Når du køber noget hos Pawfect Dog, foregår det på følgende måde:

  •  Find det/de ønskede produkter/ydelser du ønsker at købe og tryk på “køb”
  •  Indtast dine oplysninger 
  •  Accepter handelsbetingelserne
  •  Kontrollér at alle oplysninger er indtastet korrekt og godkend køb
  •  Når der er betalt, vil du modtage en e-mail. Dette er din kvittering og hermed bekræftelse på, at købet er gennemført. 

Fortrydelsesret

Der ydes 14 dages fortrydelsesret og hvis man ønsker at gøre brug af dette, skal det meldes skriftligt til Pawfect Dog på info@pawfectdog.dk. Hvis der er 7 dage eller mindre til træning, kursus eller foredrag, frafalder fortrydelsesretten. Der gives ikke penge retur for tilmelding til allerede afholdte hold/enetimer, kurser eller foredrag. 

Ved køb af digitalt indhold, såsom online kurser og webinarer, gælder fortrydelsesretten ikke og de refunderes ikke, da man får adgang med det samme. 

Forbehold

Vi tager forbehold for udsolgte varer/hold, taste- og stavefejl samt eventuelle prisændringer.

Vilkår for træning

Deltagelse i træning og hundeleg sker på eget ansvar og vi kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader eller lignende.

Vilkår for hjemmebesøg

Betaling for hjemmebesøg sker altid på forhånd og hvis hjemmebesøget er et projekthund hjemmebesøg, er det et krav, at der gives skriftlig feedback senest 7 dage efter opfølgningsbesøget, da det er en del af Sabinas uddannelse som hundeadfærdsspecialist. Den skriftlige feedback skal sendes til vores mail: info@pawfectdog.dk. Såfremt dette ikke overholdes, vil der blive fremsendt en faktura med et gebyr på 1000 kr.
Den skriftlige feedback ses som modtaget, når I har modtaget en mail retur fra os om, at vi har modtaget denne. Såfremt I ikke har modtaget en mail retur fra os, ses den som ikke modtaget og dermed gælder ovenstående. 

Forsikring og Vaccination

Hvalpe skal være vaccineret minimum 1. gang. Snak evt. med din dyrlæge ved tvivl.
Alle andre hunde skal være vaccineret indenfor de seneste 3 år, og de skal have hundeansvarsforsikring, som dækker hundetræning.
Pawfect Dog kan til enhver tid kræve, at se dokumentation på forsikring og vaccinationer. 
Hunde med smitsomme sygdomme eller ejere, der har smitsomme sygdomme, må ikke være til stede under træning, da vi gerne vil passe bedst muligt på jer alle sammen samt vores team.

Tæver i løbetid

Tæver i løbetid skal altid meddeles til instruktøren inden træning, så tidligt som muligt. Besked kan gives på vores e-mail info@pawfectdog.dk eller fysisk til instruktøren, når træningen starter
Det er stadig muligt at deltage i træningen, men med forbehold og instruktørens anvisninger skal altid følges af hensyn til alle på holdet samt dig og din hund. 
Tæver i løbetid deltager dog ikke i fri leg, såfremt dette er en mulighed på holdet.  

Force Majure

Træningen foregår både indendørs og udendørs og gennemføres så vidt muligt altid uanset vejret. Hvis pawfectdog.dk af en uforudset årsag ikke kan gennemføre en eller flere træningsgange, ydes der ikke erstatning for det tabte økonomisk. Eksempler på årsager kan fx være naturkatastrofer eller alvorlig sygdom hos instruktøren. Vi vil dog altid gøre vores bedste for, at yde refusion og dette vil være i form af erstatningstimer eller ved at indkalde hjælpeinstruktører, hvis muligt.